Skip to main content
Search

Изключителна грижа за чувствителната кожа на новороденото.

cottontouch collection

Относно нашата колекция CottonTouch™

Достатъчно нежни за първите дни от живота, нашите нови продукти CottonTouch™ са ултралеки и с идеално балансирано рН за чувствителната кожа на Вашето новородено. Те са създадени с истински памук, съставки с определена цел и нямат оцветители, парабени и сулфати. CottonTouch™ създава деликатно, меко докосване и поддържа връзката между Вас и Вашето бебе.

Защо памук?

Памукът е едно от първите неща, които бебетата усещат. От одеялцата до терличките, памучните продукти са обичани, защото са невероятно меки, абсорбиращи и дишащи. Ето защо ние бяхме вдъхновени да включим истински памук в нашата нова колекция за новородени CottonTouchTM, специално предназначена за кожата на новороденото.

Предимствата на CottonTouchTM

touching baby hands

Докосването е най-мощното средство за общуване с Вашето новородено. Новата колекция продукти CottonTouchTM имат усещане за лекота за подсилване на Вашето любящо докосване.

washing newborn in baby bath tub with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

Шампоанът за коса и тялоCottonTouch™ има кадифено лека пяна, която лесно се отмива и не оставя нежелани следи.

newborn massage with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

Лосионът за лице и тяло CottonTouch™ е ултралек и попива бързо, оставяйки върху кожата на бебето и Вашите ръце усещане за чистота. Той се нанася лесно и поддържа влагата на бебешката кожа в продължение на 24 часа.

JOHNSON’S® Cottontouch™ Hair & Scalp Oil

CottonTouch олио е създадено с истински памук. Неговата лека формула попива бързо и предпазва деликатната кожа на бебето още от първия денt.

Back to Top