Skip to main content
Search

Полезни съвети за грижи за Вашето малко дете.

Smiling toddler during bath time

Представяне на колекциите за малки деца на Johnson's

Знаете ли, че косата и кожата на децата е два пъти по-тънка от тази на възрастните и продължава да се развива до 12-годишна възраст? Ето защо сме разработили продуктова гама за грижа за косата, която е специално създадена, за да бъде нежна за разлика от нормалните продукти за възрастни, като предоставя и допълнителни ползи, от които се нуждае растящата детска коса. Нашата продуктова гама предоставя ефикасността, от която се нуждаете, за разплитане на възли, стимулиране на блясъка и укрепване на косата без компромис в мекотата. 100% нежност и без парабени, сулфати и оцветители.

johnsons no more tangles toddler products collection

Нашата колекция за деца No More Tangles

Нашата продуктова гама за грижа за детската коса Johnson's No More Tangles е специално създадена като част от ритуал, доказано разплитащ 75% повече възли и заплитанияtt.

tспрямо шампоан без балсам

johnsons kids shiny drops collection

Нашата колекция за деца Shiny Drops

Нашата продуктова гама за грижа за детската коса Johnson's Shiny Drops е обогатена с капка арганово масло и подсилва естествения блясък за копринено гладка, здрава коса.

Научете повече за нашия ритуал в 3 стъпки за грижа за косата на малките деца

Нашият лесен ритуал в 3 стъпки за грижа за косата прави грижата за косата на Вашето дете бърза и безболезнена и за двама Ви! Вижте по-долу някои полезни съвети за заплитанията на Вашето дете.

Стъпка 1

Измийте косата на Вашето бебе или дете с Johnson's No More Tangles® детски шампоан за лесно разресване за права или къдрава коса.

Стъпка 2

Подхранете косата на Вашето бебе или дете с Johnson's No More Tangles® детски балсама за лесно разресване.

Стъпка 3. korak

Оформете косата на Вашето бебе или дете, като използвате гребен с широки зъбци или четка.

Back to Top