Skip to main content
Search

Над 90% от съставките на душ геловете, лосионите и шампоаните наJohnson's имат природен произход.

Как изчислихме, че са 90%

Johnsons baby bottle ninety percent

Тъй като за „природен“ няма дефиниция в нормативните актове, ние следваме единствения независим международен стандарт за природни продукти в козметиката – този на Международната организация за стандартизация (ISO). Съгласно ISO 16128 „природен произход“ се отнася за съставки, които са, наред другите критерии, повече от 50% от природни източници – растения или минерали..

Въз основа на тази дефиниция над 90% от съставките на душ геловете, лосионите и шампоаните ни са от природен произход. (Това е среден общ обем, включително водата.)

Ние знаем, че природните съставки невинаги са безопасни за бебето в естествената им форма. Затова, преди да ги добавим в нашите продукти, преминават през поредица от стъпки, за да:

  • Отстраним замърсяванията
  • Подобрим усещането при докосване и възприятието
  • Намалим неприятния мирис или обезцветяванет
  • Подобрим ефективността и безопасността

 

remove impurities improves touch feel reduce malodor discoloration enhance performance safety

 

Няколко причини защо използваме останалите 10%

Използваме следните съставки в нашите продукти заради техните специфични предимства:

Johnsons baby bottle reasons use other ten percent

 

  • bacteria icon Консервантите са важни за предотвратяване на развитието на бактерии и плесени, които може наранят Вашето бебе.
  • pH icon Лимонената киселина и натриевият хидроксид балансират нивата на рН на нашите продукти с рН на кожата на Вашето бебе, което е от съществено значение за функционирането на кожните ензими, процесите за възстановяване на кожата и защитата срещу инфекции.
  • Baby icon Агентите по кондициониране на кожата подпомагат успокояването на кожата, докато тези за косата и антистатичните агенти подпомагат предотвратяването на загубата на влага и косата изглежда и се усеща здрава.
  • Vitamins Icon Витамините и антиоксидантите спомагат за поддържане безопасността за кожата на бебето Ви, като не допускат окисляване на продуктите и образуване на свободни радикали.
  • bath tub bubbles Ароматите подпомагат сензитивното развитие и правят времето за къпане забавно.

  • Макар че може да има природни алтернативи на някои от нашите синтетични съставки, всяка от тях е предпоставка за компромис.
  • Например някои от съставките, получени от растения, като етеричните масла, често въвеждат по-високи нива на алергени. Независимо от това дали дадена съставка е от природен произход, или от синтетичен произход, ние използваме само съставки, които са преминали нашия стриктен процес за защита и са проверени от външни лекари, медицински сестри, учени, както и са тествани с над 550 000 доброволци по света.
Back to Top