Skip to main content
Search

Ние отговаряме или надминаваме най-строгите регулаторни стандарти в света.

coconut oil ingredient

Нашите съставки

Всички наши съставки играят ключова роля при създаването на продукти – нежни за чувствителната кожа, коса и очи на Вашето бебе. За Вас е важно да знаете точно какво има в продуктите, които избирате за своето бебче, затова създадохме речник на съставките за Вас.

Нашият процес за защита в 5 стъпки

Ангажирани сме да създаваме най-нежните продукти за бебето в света. Ето защо разработихме задълбочен процес за гарантиране на безопасността и качеството на нашите продукти за бебето. Ако дадена формула пропадне в някоя от стъпките на процеса, се връщаме обратно към чертожната дъска. По този начин вече повече от век задаваме летвата за разработване на най-нежните бебешки продукти в света.

 • 1. Източници на суровини

  Diamond icon

  Началото на висококачествените продукти се поставя от висококачествени суровини. Ето защо задълбочено проучваме всеки доставчик и одобряваме само материали от тези, които отговарят на нашите взискателни стандарти за качество и безопасност.

 • 2. Анализиране на съставките

  Molecule icon

  Съставките, които получаваме, трябва да бъдат анализирани и да отговарят на изискванията за безопасна употреба в продукти за лична грижа. Задълбочено изследваме за да оценим замърсяванията, и следим най-новите данни от проучванията върху продукти за лична грижа, храните и медикаментите.

 • 3. Клинична оценка и тестване

  Pipette icon

  След като създадем формули на продукти, ние ги тестваме с доброволци в лабораторна обстановка. Нашите експерти проверяват за всеки вероятен проблем, включително дразнене на кожата и очите. В резултат на това нашата база данни за безопасността включва информация за широк спектър от реакции на формулите, които допълват информацията за всяка нова формула, която създадем. 

 • 4. Използване в реалния живот

  Chart icon

  Тестваме начините, по които реалните потребители използват нашите продукти за бебето. Започваме всичко това с реални консултации с Вас! Но ние тестваме нашите продукти също и в лабораторни условия при условията на много сценарии – екстремна топлина, студ, влага и още много – тройна проверка за безопасност и стабилност.

 • 5. Непрекъсната оценка

  Circular arrow icon

  Нашият краен продукт вече се предлага във Вашия местен магазин, но работата ни не е свършила. Наред със следенето за нова информация ние чакаме Вашите отзиви, независимо дали чрез обаждане на линията за обслужване на клиенти, или чрез коментар в социалните медии, и правим обновяване, когато е необходимо, за да бъде всеки продукт, който произвеждаме, ефективен.

Науката зад безопасността на съставките

1. Консерванти

Консервантите са съществена част от продуктите за грижа за бебето и красотата. Без тях срокът на годност на продуктите за ежедневна употреба, на които разчитате, може да изтече след седмици или дори след дни. Използваме само консерванти, които са доказали своята безопасност през десетилетия употреба, и такива, които са подкрепяни от FDA(Aдминистрацията по храните и лекарствата) и европейските регулаторни органи.

2. Аромати

Възприятията от всички сетива, включително уханията, играят важна роля за развитието на щастливо и здраво бебе. По-малко от 25% от ароматните съставки, използвани в ароматизираните потребителски продукти, отговарят на стриктните стандарти за безопасност и могат да бъдат използвани за нашите нежни продукти за бебето. Всеки аромат, който използваме, е без известни ароматни алергени.*

 

*под прага за етикиране, дефиниран по мненията на SCCS.

aloe vera plant

Нашите стандарти за природни продукти

Вижте повече за стандартите за природни съставки, които използваме.

Back to Top