Skip to main content
Search

Полезни съвети за грижи за Вашето бебе.

johnsons bedtime baby lotion moisture wash

Нашата колекция Bedtime® за грижа за кожата на активно бебе

Понякога бебетата заспиват трудно, но добрият нощен сън може да започне от момента на къпането! Нашата колекция Bedtime® съдържа успокояващи есенции NaturalCalm® за успокояване на усещанията на Вашето бебе преди къпане. Хипоалергенна* и без оцветители, парабени и сулфати, тази колекция може да се използва като част от нашата клинично доказана Bedtime подготовка за сън от 3 стъпки.

*с формула за свеждане до минимум на риска от възникване на алергии.

Научете повече за нашия Bedtime® ритуал за сън от 3 стъпки

Погрижете се за спокойната и уютна обстановка по време на вечерните грижи за бебето с нашия уникален Bedtime® ритуал за сън от 3 стъпки. Това е първия и единствен клинично доказан ритуал за сън, който само за седмица помага на бебетата да заспиват по-добре. По-долу може да видите някои полезни съвети за приспиване на Вашето бебе.

 

Johnson’s® baby bedtime routine warm bath duck icon

Стъпка 1: Топла вана

Времето за къпане е перфектният начин да започнете подготовката за сън на Вашето бебе. Използвайте бебешки душ гел с приятно и познато ухание, например Bedtime душ гел.

Johnson’s® baby bedtime routine massage hands icon

Стъпка 2: Нежен масаж

Успокояващият масаж на бебето е прекрасен начин да го накарате да се чувства по-сигурно, обичано, а и готово да заспи. Масажът ще Ви помогне да разпознавате бебешкия език на тялото и да отвръщате подобаващо, и е чудесен начин да накарате бебето да се чувства сигурно и в безопасност. Използвайте бебешки лосион с релаксиращо ухание, например Bedtime лосион, за да успокоите Вашето бебче преди сън.

Johnson’s® baby bedtime routine quiet time moon icon

Стъпка 3: Спокойно време заедно

Време е да приспите бебето с малко спокойно време заедно. Уверете се, че атмосферата е успокояваща и уютна. Можете да успокоите допълнително Вашето бебе, като му четете или му пеете или пуснете приспивна песен. Опитайте една от нашите приспивни песни оттук.

Знаете ли че?

Най-добрата стайна температура за Вашето спящо бебе е 20–22 градуса по Целзий.

Back to Top