Skip to main content

Контакти

Свързвайки се с нас, Вие се съгласявате с използването на Вашите лични данни в съответствие с нашата Политика за Поверителност, за да отговорим на Вашите запитвания и да изпълним Вашите искания, като в същото време, да се съобразим с нашите законови задължения, свързани с фармакологичната бдителност или качеството на продукта. Моля, прочетете нашата Политика за Поверителност.

Ако имате въпроси, коментари, мнения или притеснения, свързани с Декларацията за поверителност или информационните практики на този сайт, или ако не бихте искали да участвате в комуникацията занапред, можете да се свържете с нас на следните координати:
Натисни тук

Ако искате да докладвате за неблагоприятно влияние или страничен ефект на наш продукт, моля, обадете се на телефон 02/421 59 21, за да можем да Ви отделим специално внимание.

Ако имате нужда от спешна медицинска помощ или се нуждаете от специфичен медицински съвет, необходимо е да се свържете с Вашия личен лекар или да посетите болнично заведение.

Моля, имайте предвид, че с помощта на информацията за контакт по-долу, личните Ви данни и съобщение ще бъдат обработени от местен дистрибутор на Johnson and Johnson във вашата страна. Следователно, Johnson & Johnson не носи отговорност за сигурността, практиките за поверителност и обработката на личната Ви информация, извършена от дистрибуторите. Всички въпроси или притеснения във връзка с обработката на личната Ви информация трябва да бъдат насочени към дистрибутора. Въпреки това, в случай на доклад за нежелано събитие или качество на продукта, дистрибуторите могат да предоставят на J&J информацията, за да може J&J да спазва правните си задължения, свързани с фармакологичната бдителност или качеството на продукта. В този случай J&J ще обработи данните Ви в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Можете да се свържете с нашия вносител и дистрибутор на продуктите на JOHNSON'S ® BABY в България на следния адрес:

Vista AWT AD Sofia
Sofia Airport Center
Building 1
64, Christopher Columbus
Sofia 1592
Bulgaria
Tel: +359 2 421 59 21
Fax: + 359 2 421 59 22
Web: www.vistaawt.com

Back to Top